Breaking News
08 Οκτωβρίου 2023

ΟΦΗ: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στα Χανιά


Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στα Χανιά ο ΟΦΗ, τη Δευτέρα (9/10, 17:00), για τον αγώνα της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.
Συγκεκριμένα, ο Βάλντας Ντραμπράουσκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Νίκο Χριστογεώργο, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και τους Γκούντμουντουρ Θοράριρσον και Αντρέα Καρώ, οι οποίοι έχουν διεθνείς υποχρεώσεις με την Ισλανδία και την Κύπρο, αντίστοιχα.
Εκτός επίσης θα είναι και οι τραυματίες Γιάννης Θεοδοσουλάκης και Μάνουελ Καλαφάτης.
Να σημειωθεί ότι οι Μάρκο Μπάκιτς και Ηλίας Σημαντηράκης θα ενσωματωθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα (Μαυροβούνιο και Εθνική Νέων, αντίστοιχα) μετά το ματς με τα Χανιά.

Η 22μελής αποστολή του ΟΦΗ: Μπάουμαν, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Λάρσον, Αμπάντα, Σημαντηράκης, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Μεγιάδο, Γκαγιέγκος, Γκλάζερ, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Μπάκιτς, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Μοσκέρα, Φελίπε, Ντίκο.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 07/10/2023

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics