Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Με δύο χάλκινα μετάλλια επέστρεψαν από το διεθνές τουρνουά «Galeb Belgrade Trophy G1» της Σερβίας οι εκπρόσωποι των συλλόγων που βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια της Ένωσης Ταεκβοντό Νοτίου Ελλάδος.



Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Ραψομανίκης ήταν τρίτος στην κατηγορία των -54 κιλών, ενώ στο τρίτο σκαλοπάτι των νικητριών στα -67 κιλά ανέβηκε η Αθανασία Μητσοπούλου.

Ο Ραψομανίκης, Νο 1 του ταμπλό, στους «16» νίκησε 6-0 τον Αλ Μουντχαφάρ από το Ομάν, ενώ στα προημιτελικά επικράτησε 17-6 του Ιταλού Ντίτα. Στον αγώνα για την είσοδο στον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 17-26 από τον Ισπανό Βιθέντε Γιούντα.

Η Μητσοπούλου στις «16» νίκησε 24-7 τη Νορβηγίδα Γκιέλσβικ, ενώ, αμέσως μετά, επικράτησε 4-3 της Ιταλίδας Ριτζέλι. Στα ημιτελικά, έχασε 10-13 από την Ουγγαρέζα Φουρέντι, με αποτέλεσμα να πάρει την τρίτη θέση της κατηγορίας της.

Σούπερ θέαμα και στο όγδοο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι «Kim e Liu»
Η γιορτή του ταεκβοντό, το όγδοο Αγωνιστικό Φεστιβάλ Ευ Αγωνίζεσθαι «Kim e Liu» «έριξε αυλαία» στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων, κερδίζοντας, για ακόμη μία φορά, τις εντυπώσεις για την άψογη διοργάνωσή του.

Περισσότεροι από 1440 αθλητές, οι αυριανοί πρωταθλητές του Ολυμπιακού ταεκβοντό, συμμετείχαν στο Αγωνιστικό Φεστιβάλ, το οποίο, για ακόμη μία χρονιά, πρόσφερε εξαιρετικό θέαμα και συγκινήσεις.

Πρώτος σύλλογος στη γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Αντίμαχος, ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν Ολυμπιακός Νικαίας και Δύναμη Κορυδαλλού. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Αττική Δύναμη.


Οι τρεις πρώτοι στις επιμέρους κατηγορίες ήταν οι εξής:

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2006
1. ΑΣ Περιστερίου
2. ΑΣ Κορινθίας
3. ΑΣ Άτλας Καλύμνου

Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2006
1. Αστέρας Λουτρακίου
2. Ολυμπιακός Νίκαιας
3. ΑΚ Νίκαιας Κέντρο Δυναμικών Αθλημάτων
3. ΑΣ Δημ. Υψηλάντης

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2007
1. ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού
2. ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου
3. ΑΣ Αττική Δύναμη

Παίδων-Κορασίδων Μαύρες Ζώνες 2007
1. ΑΣ Ολυμπιακός Νίκαιας
2. ΑΣ Άτρωτος Καματερού
3. ΑΣ Εθνικός 2005

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2008
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Εθνικός 1995
3. ΑΚ Νίκαιας Κέντρο Δυναμικών Αθλημάτων

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2009
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Αίαντας Αγίου Δημητρίου
3. ΑΣ Δύναμη Κορυδαλλού

Παίδων-Κορασίδων Έγχρωμες Ζώνες 2010-11
1. ΑΣ Αντίμαχος
2. ΑΣ Εθνικός 95
3. ΑΣ Αττική Δύναμη
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics