Breaking News
15 Οκτωβρίου 2019

Μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η διεθνής κλάση RSX ανέθεσε στην ΕΙΟ τη διεξαγωγή και του Παγκοσμίου πρωταθλήματος για το 2020.

 

Έτσι, το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο στις Τζιτζιφιές της Καλλιθέας θα φιλοξενήσει και πάλι τους κορυφαίους ιστιοπλόους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Το διάστημα από 10 έως 20 Μαΐου θα διεξαχθούν ταυτόχρονα το Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα RSX, με τη συμμετοχή να φτάνει -και ίσως να ξεπερνάει- τα 300 σκάφη.

Υπενθυμίζεται ότι τη νέα χρονιά η ΕΙΟ θα διοργανώσει ακόμη το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser στην Καλαμάτα και το παγκόσμιο CISM μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επίσης, τον άλλο μήνα (8-6 Νοεμβρίου) στο Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Κέντρο θα διεξαχθεί το «29ο Athens International Week Winter Series» (πρώην Eurolymp).
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics