Breaking News
01 Μαρτίου 2021

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πρόκειται για «πολιτικές σκοπιμότητες»
Αγγελική Βύζικα

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Νιου Γιορκ Ρέιτζερ επέμειναν ότι δεν υπάρχει καθορισμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του αστέρα τους Αρτέμι Πανάριν, μετά την απομάκρυνσή του λόγω ισχυρισμώ, για επίθεση από έναν από τους πρώην προπονητές του στη Ρωσία.

Ο πρώην προπονητής του Πανάριν, στην Kontinental Hockey League, Αντρέι Ναζαρόφ, δήλωσε στη ρωσική ταμπλόιντ «Komsomolskaya» ότι ο παίκτης είχε επιτεθεί σε μια 18άχρονη γυναίκα στη Λετονία το 2011.

Ο Ναζάροφ υποστηρίζει ότι ο Πανάριν, φιναλίστ για το βραβείο των καλύτερων πσικτών της National Hockey League (NHL) την περασμένη σεζόν, χτύπησε τη γυναίκα στο πάτωμα με «αρκετά δυνατά χτυπήματα».

Ο Πανάριν αρνείται τους ισχυρισμούς, τους οποίους ορισμένοι υποστηρίζουν ότι συνδέονται με τη δημόσια υποστήριξή του προς τον Ρώσο ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι και την έντονη κριτική του, στην κυβέρνηση υπό τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ναζάροφ επέκρινε τον Πανάριν, ο οποίος αγωνίζεται στην NHL από το 2015, για τις πεποιθήσεις του απέναντι στον Πούτιν.

Σε μια δήλωσή τους, οι Νιου Γιορκ Ρέιτζερ απέρριψαν την έκθεση ως «κατασκευασμένη ιστορία», ενώ ο σκεπτικισμός για τους ισχυρισμούς φαίνεται να έχει αυξηθεί και στη Ρωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία της Λετονίας δήλωσε ότι δεν έχει γνώση του υποτιθέμενου περιστατικού και έχουν προκύψει λίγα στοιχεία για την υποστήριξη των ισχυρισμών του Ναζάροφ.

Παραμένει ασαφές όταν ο Πανάριν, ο οποίος ηγείται των Ρέιτζερς με 18 πόντους, με πέντε γκολ και 13 ασίστ αυτή τη σεζόν, θα επιστρέψει στη δράση.

Η κατάσταση θα μπορούσε επίσης να επηρεάσει τη συμμετοχή του Πανάριν, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022 στο Πεκίνο, όπου η Ρωσία θα αγωνιστεί με το όνομα «ROC» λόγω κυρώσεων που επιβλήθηκαν στη χώρα λόγω του κρατικού σκανδάλου ντόπινγκ.

«Ο Αρτέμι αρνείται κατηγορηματικά όλους τους ισχυρισμούς σε αυτήν την κατασκευασμένη ιστορία», ανέφεραν οι Ρέιντζερς στη δήλωσή τους και προσθέτουν: «Είναι σαφώς μια τακτική εκφοβισμού που χρησιμοποιείται εναντίον του επειδή ήταν εξέφρασε τη γνώμη του, σε πρόσφατα πολιτικά γεγονότα. Ο Αρτέμι είναι προφανώς κλονισμένος και ανήσυχος και θα πάρει λίγο χρόνο μακριά από την ομάδα. Οι Ρέιντζερς στηρίζουν πλήρως τον Αρτέμι και θα συνεργαστούν μαζί του για να εντοπίσουν την πηγή αυτών των αβάσιμων ισχυρισμών».

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες προσπάθειες του Ρώσου την περίοδο 2019-2020:

sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

‘’ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΟΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ’’

Ρωσία: Αναπτύσσει εμβόλιο με ανοσία 13-17 χρόνων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics