Breaking News
11 Μαρτίου 2023

Με το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τη μάχη του τίτλου εν όψει play offs να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική διάρκεια της Super League. 

Με το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός για τη μάχη του τίτλου εν όψει play offs να ξεχωρίζει στο πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Κυριακή η κανονική διάρκεια της Super League. 
Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής ξεκινάει με κοινή ώρα έναρξης (19.00).
Είναι ξεκάθαρο ποιες θα είναι οι έξι ομάδες των πλέι οφ και ποιες οι οκτώ των πλέι άουτ:
Τέσσερις ομάδες (ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ) διεκδικούν τον τίτλο, δύο (Βόλος, Αρης) την ευρωπαϊκή έξοδο, πέντε (Ατρόμητος, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρ., ΠΑΣ Γιάννινα) είναι ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά, και τρεις (Λαμία, Ιωνικός, Λεβαδειακός) θα παλέψουν για να αποφύγουν τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν απευθείας στη Super League 2.

Την παράσταση κλέβει το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός, που θα αποδειχθεί βαρόμετρο ενόψει των πλέι οφ. Η Ενωση δεν έχει χάσει ούτε βαθμό στην «Αγιά Σοφιά» κι αν νικήσει τον Ολυμπιακό θα τον στείλει στο -9 και ουσιαστικά θα τον θέσει εκτός τίτλου.
Με ισοπαλία στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει στην 1η θέση εάν περάσει νικηφόρα από το Περιστέρι, σενάριο που στέλνει τους «ερυθρολεύκους» στο -7 από τους «πράσινους» και στο -6 από την ΑΕΚ, στην ίδια θέση με τον ΠΑΟΚ εάν νικήσει αυτός στον Βόλο.
Με νίκη όμως των «ερυθρολεύκων» (θα είναι η πρώτη τους στο πρωτάθλημα με ομάδα του big-4) όλα θα μείνουν ανοικτά, σε ένα εντελώς διαφορετικό τοπίο βαθμολογικά και ψυχολογικά.
Στην ουρά της βαθμολογίας, οι τρεις ομάδες που «καίγονται» αντιμετωπίζουν αντιπάλους χωρίς ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο και όποια δεν το εκμεταλλευτεί αυτό, θα μπλέξει ακόμη περισσότερο.
Συνοπτικά, το πρόγραμμα (26η αγωνιστική): ΚΥΡΙΑΚΗ (19.00):
19:00 Ατρόμητος - Παναθηναϊκός Novasports Prime
19:00 Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2 HD
19:00 Λεβαδειακός - ΟΦΗ Novasports 4 HD
19:00 ΑΕΚ - Ολυμπιακός OTE Sport 2 HD
19:00 Βόλος - ΠΑΟΚ OTE Sport 3 HD 
19:00 Παναιτωλικός - Λαμία OTE Sport 7 HD
19:00 Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης OTE Sport 8 HD
Βαθμολογία
1. ΑΕΚ 59
2. Παναθηναϊκός 58
3. Ολυμπιακός 53
4. ΠΑΟΚ 51
5. Βόλος 39
6. Άρης 37
——————————————–
7. Ατρόμητος 29
8. Παναιτωλικός 28
9. ΟΦΗ 26
10. Αστέρας Τρίπολης 25
11. ΠΑΣ Γιάννινα 23
12. Λαμία 16
——————————————–
13. Ιωνικός 15
14. Λεβαδειακός 14
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ: Για το 5ο φετινό διπλό στη Λιβαδειά - Η αποστολή
Super League 2: Πρώτη νίκη της Επισκοπής - Ήττα για ΑΕΛ στο Αλκαζάρ (βίντεο)
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα 11 Μαρτίου γιορτάζουν

 

 

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics