Breaking News
29 Δεκεμβρίου 2016

Τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχεται στις 21:00 ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα κομβικό ματς για τους «ερυθρόλευκους».

Η νίκη είναι επιτακτική για τους πρωταθλητές Ελλάδας, που μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών -ειδικά στην έδρα τους- αν θέλουν να παραμείνουν στις προνομιούχες θέσεις, που δίνουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας ανοίγει στις 19:00 η αναμέτρηση της Αναντολού Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης, μία ώρα αργότερα ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχθεί την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στις 21:45 η Αρμάνι Μιλάνο θα φιλοξενήσει τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τέλος στις 22:00 η Μπασκόνια θα υποδεχθεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics