Breaking News
07 Απριλίου 2017

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στη Μόσχα απο την ΤΣΣΚΑ με 90-86, σε ένα παιχνίδι αδιαφορο βαθμολογικά καθώς οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας για την επόμενη φάση ττης Ευρωλίγκας, οπου θα αντιμετωπίσουν την Τουρκική Εφές. 

Έτσι έγιναν γνωστά και τα τέσσερα ζευγάρια που θα διεκδικήσουν -αρχής γενομένης από την Τρίτη του Πάσχα- την πρόκρισή τους στο Final-4.

Η Ρεάλ θα βρει απέναντί της με πλεονέκτημα έδρας την Νταρουσάφακα που είναι η... πρωτάρα των πλέι οφ, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη θα παίξει με την Μπασκόνια. Από το βράδυ της Πέμπτης ήταν γνωστά τα άλλα δύο ζευγάρια, του Ολυμπιακού με την Εφές και του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Τα ζευγάρια των πλέι οφ

1. Ρεάλ - Νταρουσάφακα

2. ΤΣΣΚΑ - Μπασκόνια

3. Ολυμπιακός - Εφές

4. Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε

Στους ημιτελικούς στο φάιναλ φορ θα παίξουν Νικητές 1-4 και Νικητές 2-3

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics