Breaking News
22 Απριλίου 2017

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ΣΕΦ από την Αναντολού Εφές με 71-73 και ισοφαρίστηκει σε 1-1 στις νίκες των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Τα 11/30 τρίποντα, εκ των οποίων τα 6/10 από τον Βασίλη Σπανούλη (20π., 6ασ.), μαζί με 20 ακόμη πόντους από τον Γιώργο Πρίντεζη, δεν έβγαλαν εκτός στόχου την τουρκική ομάδα που απόψε είχε πλάνο, είχε τον Μπράιν Ντάνστον (16π.) και τον Τάιλερ Χάνεϊκατ (15π., 9ρ.).  Ο Πρίντεζης έδωσε προβάδισμα, 71-69, 1:34 πριν τη λήξη στον Ολυμπιακό,  Γκρέιντζερ και Κερκ διαμόρφωσαν το 71-73 στα 8??, κι ενώ ο Παπανικολάου είχε αστοχήσει για 3. Ο τελευταίος πήρε το αμυντικό ριμπάουντ, με τον Κερκ να αστοχεί κάτω από τη στεφάνη, αλλά ο Ερικ Γκριν από την κορυφή του τριπόντου ήταν άστοχος. Τα τρίποντα δεν μπήκαν για τον Ολυμπιακό όταν τα χρειαζόταν περισσότερο... Πλέον, η ομάδα του Πειραιά καλείται να νικήσει τουλάχιστον έναν αγώνα στην Κωνσταντινούπολη, αρχής γενομένης την ερχόμενη Τετάρτη (26/4), κάτι που δείχνει ικανή να πετύχει αν αναλογιστεί κανείς πως πέτυχε 8 «διπλά» στην κανονική περίοδο.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics