Breaking News
22 Απριλίου 2017

Στην έλλειψη συγκέντρωσης, κυρίως στην άμυνα, και την αστοχία απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα από την Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ, με την οποία η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, πριν αυτή μεταφερθεί επί τουρκικού εδάφους (26/4 & 28/4). Ωστόσο, ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε ότι η ομάδα του έχει αποδείξει μέσα στη σεζόν ότι μπορεί να «χτυπήσει» τα εκτός έδρας παιχνίδια. 

 

«Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, ειδικά στην άμυνα», είπα αρχικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και πρόσθεσε: «Επιτρέψαμε στην Εφές να παίξει το παιχνίδι όπως ήθελε. Στη δεύτερη περίοδο βελτιωθήκαμε, παίξαμε καλύτερα και δεχθήκαμε μόνο 14 πόντους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε μεγάλο προβάδισμα, αλλά δεν ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε ορισμένες κρίσιμες στιγμές και δεχθήκαμε "φτηνούς" πόντους. Επέστρεψαν στο παιχνίδι και τα τελευταία τρία λεπτά ήταν ντέρμπι. Στο τέλος, χάσαμε σουτ, βολές, αλλά το πρόβλημα ήταν πως δεν είχαμε ευκαιρίες να τρέξουμε στο ανοικτό γήπεδο. Η Εφές έσπασε το αβαντάζ έδρας, αλλά δείξαμε μέσα στη σεζόν ότι μπορούμε να παίξουμε σε κάθε γήπεδο και τώρα είναι η ώρα να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Πρέπει να είμαστε πνευματικά δυνατοί, για να πάμε να παλέψουμε στα δύο παιχνίδια. Ο Μιλουτίνοφ χτύπησε στο γόνατο, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και έχει ένα αιμάτωμα. Γι' αυτό έμεινε έξω. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους, αλλά δυστυχώς δεν τους χαρίσαμε τη νίκη». 

Περάσοβιτς: «Θα παλέψουμε στην Πόλη»

Η Αναντολού Εφές κατάφερε να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού και να ισοφαρίσει σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, πριν αυτή μεταφερθεί στην Πόλη (26/4 & 28/4). Στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής των Τούρκων, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, στάθηκε στον έλεγχο των ριμπάουντ και την τύχη που είχε η ομάδα του στα τελευταία λεπτά, ενώ τόνισε ότι στην Πόλη η Αναντολού Εφές θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που της αναλογούν για πρόκριση στο φάιναλ φορ. 
«Ξεκινήσαμε να παίζουμε εξαιρετική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο. Ελέγξαμε τα ριμπάουντ, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, και στο τέλος ήμασταν και λίγο τυχεροί», είπε αρχικά ο Περάσοβιτς και πρόσθεσε: «Ό,τι μας έλειψε στο Game 1 το βρήκαμε σήμερα. Οι παίκτες αξίζουν πραγματικά αυτή τη νίκη και πλέον θα παλέψουμε στην Πόλη για τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Όλα παραμένουν ανοιχτά. Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, μία σπουδαία ομάδα, γνωρίζεις πως τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα».

ΑΠΕ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics