Breaking News
03 Μαΐου 2017

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του, εκμεταλλεύτηκε το «φλεγόμενο» ΣΕΦ και, όπως το 2013, απέκλεισε στα προημιτελικά την Αναντολού Εφές με 3-2 νίκες και προκρίθηκε στο φάιναλ 4 της Κωνσταντινούπολης.


Τότε, μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κατακτήσει την Ευρωλίγκα στο Λονδίνο. Όπως και νάχει πάντως, η πειραϊκή ομάδα έβγαλε ψυχή όταν χρειάστηκε, προεξαρχόντων Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου, νίκησε την Εφές με 87-78 και θα συμμετάσχει στο δέκατο φάιναλ 4 της Ιστορίας του κι έκτο τα τελευταία 9 χρόνια.
Στον ημιτελικό της Κωνσταντινούπολης, στις 19 Μαΐου, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τη... μόνιμη παρτενέρ του τα τελευταία χρόνια, την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ στον άλλο αγώνα η Φενέρμπαχτσε θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο πρωταθλητής επιστρέφει λοιπόν ύστερα από την περυσινή ανάπαυλα, κι επιστρέφει στην πόλη που έγραψε χρυσή σελίδα το 2012 κατακτώντας το δεύτερο τρόπαιο με το καλάθι του Πρίντεζη στην εκπνοή, απέναντι στους Ρώσους.
Το αποψινό παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του και η νίκη ήρθε στο τέλος, αφού η Εφές τα έδωσε όλα, εκμεταλλεύτηκε την έλλειψη καθαρού μυαλού του αντίπαλού τους σε κάποια σημεία, αλλά στο τέλος ήταν αδύνατον να μη λυγίσει στο «κολαστήριο» του ΣΕΦ, που αυτή τη φορά έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι.
Τη διαφορά έκανε η άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και η επίθεση που σήμερα έφτασε κοντά στους 90 πόντους. Ο Βασίλης Σπανούλης υπήρξε ο καταλύτης για τη νίκη, αφού παίζοντας για 32΄42΄΄ λεπτά μέτρησε 22 πόντους, 6 ασίστ, ένα κλέψιμο και 10 κερδισμένα φάουλ!
Εξαιρετική δουλειά έκαναν επίσης σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού, με υπέρτερους τους Παπανικολάου (8), Παπαπέτρου (8), Μιλουτίνοφ (8), Γκριν (10) και Πρίντεζη (14), ο οποίος με το τρίποντο που σημείωσε στα 1΄44΄΄ πριν τη λήξη έστειλε τη διαφορά στο +9 (83-74) και να μετατρέψει το όνειρο των Τούρκων σε εφιάλτη...
naftempriki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics