Breaking News
16 Σεπτεμβρίου 2017

Η Σλοβενία θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο στον τελικό της Κυριακής (17/9, 21:30) έχοντας στο πλευρό της τους φιλάθλους της που οργανώνουν… εκστρατεία από τη Λιουμπλιάνα!


Στο παιχνίδι που η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ υποχρέωσε τη «φούρια ρόχα» στην πιο βαριά ήττα στους 22 ημιτελικούς που έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμια Κύπελλα, Ολυμπιακούς Αγώνες και Eurobasket, ο Λούκα Ντόντσιτς πανηγύριζε κάθε καλάθι του σαν 18άχρονος κι έτρεχε στο πικ εν ρολ σαν 30άρης.

Οι Σλοβένοι εξασφάλισαν το πρώτο μετάλλιο της ιστορίας τους, θα διεκδικήσουν το χρυσό απέναντι στον νικητή του Σερβία – Ρωσία ενώ οι φίλοι της εθνικής ομάδας θα ταξιδέψουν μαζικά στην Τουρκία! Συγκεκριμένα, 11 αεροπλάνα αναχωρούν αυθημερόν από τη Λιουμπλιάνα στην Κωνσταντινούπολη, επιβεβαιώνοντας το τεράστιο ενδιαφέρον των Σλοβένων για τον τελικό.
pressaris.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics