Breaking News
20 Οκτωβρίου 2017

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τη Μάλαγα στο ΣΕΦ (21:00, Novasports 2) με στόχο τη δεύτερη φετινή νίκηστην Ευρωλίγκα παρά τα αγωνιστικά προβλήματα.


Σίγουρα εκτός πλάνων του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι οι τραυματίες Σπανούλης και Τίλι, ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή των Παπανικολάου, Μάντζαρη και Στρέλνιεκς, με τις πιθανότητες υπέρ των δύο πρώτων και κατά του τρίτου. «Και με πέντε παίκτες να μείνουμε, θα πρέπει να παλέψουμε και να κερδίσουμε», είπε ο προπονητής των Πειραιωτών δίνοντας το στίγμα και περιμένοντας φυσικά τη βοήθεια του κοινού.
Για την κάτοχο του Eurocup, που μετρά τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στην ACΒ και στην πρεμιέρα υπέταξε στην Ανδαλουσία την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε, ο Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει στη βοήθεια του Τζεφ Μπρουκς, που ταλαιπωρείται από ίωση.
Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Σέμεν Οβίνοφ (Ρωσία).
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics