Breaking News
25 Οκτωβρίου 2017

Το «3 στα 3» στην Ευρωλίγκα έκανε απόψε ο Ολυμπιακός που πήρε νίκη-θρίλερ στο Τελ Αβίβ κόντρα στην Μακάμπι.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 69-68 έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Γιώργο Πρίντεζη (5/9 δίποντα, 3/5 τρίποντα, 2/4 βολές) που τελείωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και εκμεταλλευόμενοι την άμυνα τους.

Η Μακάμπι είχε τραγικά ποσοστά στα τρίποντα (3/15) και παρότι επιχείρησε να φέρει τούμπα την κατάσταση στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου ο Ολυμπιακός δέχθηκε 23 πόντους δεν μπόρεσε στο τέλος να κάνει την ολική ανατροπή.

Το φινάλε του αγώνα ήταν δραματικό καθώς ο Κόουλ μείωσε στον πόντο (68-69). Από την επαναφορά της μπάλας μέχρι και να ακουστεί η κόρνα της λήξης οι Πειραιώτες άντεξαν.

Ο Ρόμπερτς αν και γλίστρησε, μπόρεσε να πασάρει στον Μάντζαρη. Το τρίποντο όμως που δοκίμασε βρήκε σίδερο. Η Μακάμπι έκανε γρήγορη επίθεση για να προλάβει το χρονόμετρο (4''), όμως ο Κόουλ αστόχησε εκτός χρόνου και ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μακλίν 8, Τολιόπουλος, Παπαπέτρου 4, Αγραβάνης 3 (1), Μιλουτίνοβ 8 (8 ριμπάουντ), Στρέλνιεκς 5 (1), Πρίντεζης 21 (3), Παπανικολάου 7 (9 ριμπάουντ), Μάντζαρης 5 (1), Ρόμπερτς 4, Τόμπσον 4.
22:50

Μακάμπι (Σπάχια): Τόμας 2, Ρολ 7 (1), Κέιν 6, Τάιους 6, Ντιμπαρτολομένο 4, Κοέν, Κόουλ 22 (1), Μπόλντεν 7, Παραχούσκι, Ζούσμαν, Τζάκσον 14 (1).
kerkida.net

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics