Breaking News
02 Νοεμβρίου 2017

Ο Παναθηναϊκός Superfoods αγωνίζεται στην έδρα της Μπασκόνια (21:00, Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr) και ζητά την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη του στην Euroleague.

 

Οι «πράσινοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την νίκη - θρίλερ επί της Φενέρμπαχτσε, που διαμόρφωσε σε 2-2 το φετινό ρεκόρ, όμως η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ καλείται να δείξει το καλό της πρόσωπο και μακριά από το ΟΑΚΑ, όπου είχε δύο βαριές ήττες από Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ.


Απέναντί στον πρωταθλητή Ελλάδας, παρατάσσεται μία ομάδα που έχει χάσει όλα τα παιχνίδια της μέχρι τώρα και έχει αλλάξει προπονητή, με τον Πέδρο Μαρτίνεθ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα ενώ οι Βάσκοι θα παίξουν χωρίς τον ΜακΡέι που έχει πρόβλημα στον ώμο.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 21 φορές στην διοργάνωση από το 2000, με τον Παναθηναϊκό να έχει 11 νίκες, ενώ στην Βιτόρια έχει παίξει 10 φορές και έχει κερδίσει τις 3.

Aναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:

19:00 Ερυθρός Αστέρας - Μπάμπεργκ, Novasports3HD
19:45 Φενερμπαχτσέ – Βαλένθια, Novasports2HD
21:00 Μπασκόνια – Παναθηναϊκός Superfoods, Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr
21:05 Μακάμπι Fox Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο, Novasports3HD
22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Χίμκι, Novasports2HD
novasports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics