Breaking News
17 Ιανουαρίου 2018

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα για τον Παναθηναϊκό, που καλείται απόψε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Ευρώπης Φενέρμπαχτσε (19:45).

 

Οι Τούρκοι, όπως και πέρυσι στο ίδιο χρονικό διάστημα, έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Βέσελι και Νάναλι.


Στον αντίποδα, η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ είναι πλήρης και θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία της το τελευταίο διάστημα, κυρίως δε να πείσει ότι μπορεί να τα καταφέρει και σε μια αληθινά δύσκολη έδρα, απέναντι σε ένα συγκρότημα κορυφαίου επιπέδου.

Στις υπόλοιπες συναντήσεις της Τετάρτης (17/1) θα αναμετρηθούν:

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Αναντολού Εφές (19:00)
Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια (21:45)
Αρμάνι Μιλάνο-Μάλαγα (21:45)
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics