Breaking News
19 Απριλίου 2018

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πειθαρχικής διαδικασίας της Euroleague εναντίον του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 120 χιλιάδων ευρώ από την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας της παρουσίας του στο Game 1 των πλέι-οφ με την Ρεάλ Μαδρίτης (17/4).

 

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είδε από κοντά την εμφατική νίκη των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης (95-67) παρά την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα που του έχει επιβληθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου. Έτσι, του.. προστέθηκε ακόμα ένα βαρύ πρόστιμο, ωστόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σκοπεύει να βρεθεί κανονικά στο ΟΑΚΑ και απόψε το βράδυ (21:15), για να παρακολουθήσει από κοντά το δεύτερο παιχνίδι των «πράσινων» με την Ρεάλ.

Φυσικά η συγκεκριμένη εξέλιξη έφερε αντιδράσεις στις τάξεις του Παναθηναϊκού Superfoods, καθώς ήταν έκδηλη η απορία των ανθρώπων του συλλόγου σχετικά με την ταχύτητα στην λήψη της απόφασης και της τιμωρίας. 

Ουσιαστικά, η Euroleague ξεκίνησε την πειθαρχική διαδικασία και κατέληξε στην ποινή σε διάστημα 36 ωρών, κάτι που προκάλεσε την έκπληξη του συλλόγου. Παράλληλα, το συγκεκριμένο γεγονός «δείχνει» την εμμονή που παρουσιάζει η διοίκηση της λίγκας απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, την ώρα που άλλες υποθέσεις και σχετικές διαδικασίες για άλλους συλλόγους κρατούν αρκετά περισσότερο. 

Μάλιστα, μία από τις απορίες που εκφράστηκαν στις τάξεις του συλλόγου... ήρθε με την φράση «πώς ασχολούνται τόσο γρήγορα με τις δικές μας υποθέσεις», κάτι που δείχνει και την συνολική δυσαρέσκεια που υπάρχει για την τελευταία απόφαση της Euroleague.

Πηγή: sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics