Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 85-80 της Φενέρμπαχτσε και κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου.

 

Οι «πράσινοι» χρειάστηκαν ένα δεκάλεπτο για να βάλουν μπροστά τις μηχανές στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Χίμκι, όμως απέναντι στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς ήταν «καυτοί» από το ξεκίνημα (22-15 στο 10΄). Μια ομάδα με την ποιότητα και τις λύσεις της Φενέρ δεν θα μπορούσε να μην αντιδράσει, αλλά σε κάθε περίπτωση τα αντανακλαστικά των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ λειτούργησαν αστραπιαία. Όποιο κι αν ήταν το σχήμα στο παρκέ, όποια κι αν ήταν τα δεδομένα που προσπάθησε να επιβάλει ο «Ζοτς», ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσαν ότι φέτος είναι πιο πληθωρικοί και πολυδιάστατοι, έστω κι αν πριν από λίγους μήνες έχασαν δύο παίκτες υψηλότατης κλάσης (Τζέιμς, Σίνγκλτον).

Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγο πριν το φινάλε της τρίτης περιόδου και με την διαφορά στους πέντε πόντους (53-48), ο ηγέτης των «πρασίνων» Νικ Καλάθης χρεώθηκε με τέταρτο φάουλ και αποσύρθηκε στον πάγκο. Όταν επέστρεψε στο παρκέ, περίπου πέντε λεπτά πριν πέσει η αυλαία, οι συμπαίκτες του είχαν ουσιαστικά καθαρίσει το παιχνίδι, με την διαφορά να φτάνει ένα λεπτό αργότερα στους 13 πόντους (85-72).

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Τόμας 11, Λάνγκφορντ 5, Λάσμε 10, Παπαπέτρου 11, Παππάς 12, Γκιστ 2, Λεκαβίτσιους 6, Λοτζέσκι 13, Καλάθης 8, Αντετοκούνμπο 3, Μήτογλου 4. 

Φενέρμπαχτσε (Ομπράντοβιτς): Μέλι 7, Μαχμούτογλου 2, Ένις 9, Κάλινιτς 7, Σλούκας 15, Γκούντουριτς 4, Γκιουλέρ, Ντίξον 10, Ντουβερίογλου 7, Ντατόμε 4, Λοβέρν 15.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics