Breaking News
20 Ιουλίου 2019

 Μέσα στα μετάλλια εξακολουθεί να βρίσκεται ο Λεωνίδας Τσορτανίδης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας, το οποίο διεξάγεται στην Γκντίνια της Πολωνίας.

 Αν και στην 8η ιστιοδρομία της κατηγορίας RSX αγοριών ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Άνδρου χρεώθηκε με 30 βαθμούς ποινής (την αφαίρεσε ως χειρότερη κούρσα), στην γενική κατάταξη των 29 σκαφών είναι 3ος με 31 βαθμούς.

Μετά από 10 ιστιοδρομίες προηγείται ο Γάλλος Φ. Πιανάτζα με 16 βαθμούς και ακολουθεί ο Ιταλός Ν. Ρένα με 18 βαθμούς. Πίσω από τον Τσορτανίδη είναι ο Ισραηλινός Λ. Σεγκέβ με 32 βαθμούς και στις τελευταίες κούρσες θα γίνει μεγάλη μάχη για την ανάδειξη των νικητών.


onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics