Breaking News
25 Δεκεμβρίου 2019

Λίγες ημέρες πριν ανέβει στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της Euroleague (χρειάζεται 12 πόντους για να ξεπεράσει τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο), ο Βασίλης Σπανούλης προστέθηκε στη λίστα των υποψηφίων για την All Decade Team της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ της Euroleague», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική δημοσίευση, υπνθυμίζοντας ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ήδη αναδειχθεί πρωταθλητής Ευρώπης και MVP του final-4 πριν καν «χαράξει» η δεκαετία (το 2009, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού), κατόρθωμα που επανέλαβε εις διπλούν, το 2011 και το 2012.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics