Breaking News
22 Μαΐου 2020

Η Euroleague θα καλέσει τις ομάδες να ψηφίσουν σχετικά με την επανέναρξη της φετινής διοργάνωσης και περιμένει ομοφωνία. Σύμφωνα με τον λιθουανικό Τύπο, αν οι 18 ομάδες δεν ψηφίσουν όλες υπέρ της επανεκκίνησης της διοργάνωσης, τότε η εφετινή σεζόν θα ακυρωθεί. Οι Λιθουανοί υποστηρίζουν πως ακόμα και με μια αρνητική ψήφο, η διοργάνωση δε θα ολοκληρωθεί. 

 

Τα ίδια δημοσιεύματα πάντως δεν εμφανίζονται αισιόδοξα, καθώς τονίζουν πως ακόμα και αν οι έντεκα ομάδες με εγγυημένο συμβόλαιο ψηφίσουν θετικά, αυτό δεν είναι βέβαιο πως θα συμβεί και με τις επτά ομάδες, που δεν έχουν εγγυημένο συμβόλαιο με τη διοργάνωση. Τέλος, οι Λιθουανοί τονίζουν πως το πιθανότερο είναι να διακοπεί οριστικά η διοργάνωση. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics