Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2020

Οι πρώτες δηλώσεις της 28χρονης μετά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η Μαρία Πρεβολαράκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 53κ. στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης του Βελιγραδίου, κλείνοντας ονειρικά το 2020.

Στις πρώτες της δηλώσεις η 28χρονη πρωταθλήτρια τόνισε πόσο πολύ ήθελε αυτή τη διάκριση, ενώ αναφέρθηκε στις δυσκολίες προετοιμασίες της στην Ελλάδα εξ αιτίας του lockdown.

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, ήθελα να το κερδίσω, μπήκα δυνατά και τα κατάφερα.

Στην Ελλάδα εξ αιτίας της κατάστασης προπονούμαστε σε κλειστό χώρο, με μόνο δύο παρτενέρ, αυτή η προετοιμασία δεν αρκεί σε αυτό το επίπεδο, αλλά είμαστε αναγκασμένοι να ζούμε κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Ελπίζω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες να έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες και να κάνουμε καλύτερη προπόνηση.

Επόμενος στόχος μου είναι το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αν τελικά γίνει και δεν αλλάξει η ημερομηνία».

Το μήνυμα Αυγενάκη

Συγχαρητήριο μήνυμα προς την Μαρία Πρεβολαράκη για την επιτυχία της στο Βελιγράδι εξέδωσε μέσα από τα social media ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics