Breaking News
09 Μαρτίου 2021

Οι Ελβετίδες Xέιντριχ, Βέργκε Ντεπρέ ήταν ανώτερες και επικράτησαν 21-13, 21-16 στον α΄ημιτελικό του F ομίλου
Κώστας Ασημακόπουλος

 

Δυστυχώς τα προγνωστικά που ήθελαν τις Ελβετίδες Xέιντριχ, Βέργκε Ντεπρέ ως το απόλυτο φαβορί στην αναμέτρηση με τις Βίκυ Αρβανίτη, Πένυ Καραγκούνη στον πρώτο ημιτελικό του F ομίλου επιβεβαιώθηκαν.

Οι Xέιντριχ, Βέργκε Ντεπρέ νίκησαν με 21-16, 21-13 και προκρίθηκαν στον τελικό του F ομίλου στο τετράστερο τουρνουά του παγκοσμίου σιρκουί μπιτς βόλεϊ που γίνεται στο Κατάρ.

Η ελληνική ομάδα στο μικρό τελικό του ομίλου θα αντιμετωπίσει τις Ολλανδές Μαρλέν Βαν Λέρσελ, Πλουν Ούπμα (Νο22). οι οποίες την ίδια ώρα ηττήθηκαν από τις συμπατριώτισσες τους Σάνε Κάιζερ, Μαντλέν Μέπελινκ (Νο11) με 21-19, 21-15.

Ο μικρός τελικός που θα αγωνιστεί η ελληνική ομάδα θα γίνει το πρωί της Τετάρτης 10/3. Οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί για το ελληνικό δίδυμο καθώς με νίκη θα καταφέρει να εξασφαλίσει την 17η θέση και να έχει μία ακόμα ευκαιρία για να προχωρήσει ψηλότερα στο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης:

Αντετοκούνμπο: Oι κορυφαίες… ατάκες στο All Star Game [vid]

Γιακουμάκης: Παραμένει τρίτος σκόρερ στην Ευρώπη

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics