Breaking News
03 Απριλίου 2021

Moto GP – Κατάρ: Εκπληκτική Ducati μετά την έκπληξη από την Aprilia
                                                              

 

Η Ducati εκμεταλλεύτηκε τις συνθήκες, που επικρατούσαν στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών (στην πρώτη περίοδο οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές) που θα μοιάζουν πολύ με εκείνες που θα επικρατούν το βράδυ του αγώνα, την Κυριακή και οι οδηγοί της πέτυχαν εντυπωσιακούς χρόνους με κορυφαίο τον Τζακ Μίλερ. Πίσω του ο ομόσταυλος του, Πέκο Μπανάια, ενώ στην τρίτη θέση ακόμη μια Ducati, αυτή του Ζοάν Ζαρκό.

Ο Φάμπιο Καρταραρό με Yamaha ακολουθεί και ο Χόρχε Μάρτιν βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Αλέιξ Εσπαργκαρό, Φράνκο Μορμπιντέλι, Άλεξ Ρινς, Μάβερικ Βινιάλες και Στέφαν Μπραντλ, με Honda συμπληρώνουν τη δεκάδα. Ο «Doctor» Βαλεντίνο Ρόσι συνεχίζει να μην τα πηγαίνει καλά και βρίσκεται στη 14η θέση.

Αναλυτικά οι χρόνοι και η κατάταξη από τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών του MotoGP στο Κατάρ:
sports3.gr

Διαβάστε επίσης:

Έγραψε ιστορία ο Γιάννης [vid]

Μιμήθηκε τον Μπουχαλάκη και αστόχησε σε κενή εστία! (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics