Breaking News
04 Μαρτίου 2016

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εκτός έδρας το βράδυ της Πέμπτης τη Μάλαγα με 76-58 κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά της Euroleague.

Από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ένας Ισπανός φίλαθλος που ήρθε από πολύ μακριά για να συναντήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο λόγος για τον Χαβιέ Μπλάθκεθ που έκανε 600 χλμ με το αυτοκίνητο για να δει από κοντά τον σταρ του Παναθηναϊκού.

«Είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Είναι ο ήρωάς μου. Δεν έχω λόγια. Έχω την ευκαιρία να δω τον Διαμαντίδη. Ήθελα να τον δω και στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορούσα. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Ευρωλίγκας», είπε σχετικά στην εφημερίδα «Πράσινη».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μέσω Twitter, μετά το ματς είχε την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμά του. «Ήρθα στη Μάλαγα, νικήσαμε, έδωσα συνέντευξη, πήγα στα αποδυτήρια, μίλησα με τον Διαμαντίδη. Ήταν… θρυλικά», ανέφερε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics