Breaking News
01 Οκτωβρίου 2021


Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Ο πανηγυρισμός του Μασούρα σε τρεις φωτογραφίες που θυμίζουν πίνακα ζωγραφικής
ΝΤΕΝΙΣ ΜΑΡΚΟ



Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν το 3-0 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για το Europa League
INTIME
Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο Σουκρού Σαράτσογλου και επικράτησε της Φενέρμπαχτσε 3-0 με τον Γιώργο Μασούρα να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς και τους πανηγυρισμούς στο δεύτερο γκολ του να θυμίζουν πίνακα ζωγραφικής.

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2Χ2 στο Europa League, καθώς πέρασε και από το Σουκρού Σαράτσολγου σκορπώντας τη Φενέρμπαχτσε 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο Γιώργος Μασούρας που πέτυχε το 2-0 και το 3-0 της Κωνσταντινούπολης, ενώ μοίρασε την ασίστ στο 1-0.

Οι πανηγυρισμοί μάλιστα στο τρίτο γκολ που σφράγισαν το τρίποντο ήταν έξαλλοι, με τον φακό να απαθανατίζει τη στιγμή και να θυμίζει πίνακα ζωγραφικής. Οι παίκτες του Ολυμπιακού να πετούν στα ουράνια, ενώ στο πλάνο πίσω να είναι απογοητευμένοι οι φίλαθλοι της Φενέρμπαχτσε.


sport24.gr
Διαβάστε επίσης

Όλα τα ζώδια 30/09

 

 

 

Σήμερα 30 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics