Breaking News
02 Ιουλίου 2022

Στη Σλοβακία ο Χιώτης του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμνου

 

Στους διεθνείς αγώνες «Medzinárodné Dni Cyklistiky Dubnica Nad Váhom» θα λάβει μέρος ο ποδηλάτης του ΠΑΣ Άτλας Ρεθύμννου, Ιωάννης Χιώτης.

Μετά από εισήγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών, του Εφόρου Εθνικών ομάδων και την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας (ΕΟΠ) καλούνται οι κάτωθι αθλητές για να συμμετάσχουν στους διεθνείς αγώνες «Medzinárodné Dni Cyklistiky Dubnica Nad Váhom».

1. Αθανασίου Δημήτρης (Πρόοδος Ν. Βουτζά)
2. Αραγιάννης Γεώργιος (Π.Ο. Πατρών)
3. Μαλούσης Αθανάσιος (Π.Α.Ο.Κ.)
4. Μαντάς Ιάσωνας (Π.Σ. Κρόνος Νίκαιας)
5. Σαββάκης Μιχαήλ (Π.Ο. Ροδήλιος)
6. Χιώτης Ιωάννης (Π.Α.Σ. Άτλας Ρεθύμνου)

 

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στη Σλοβακία από τις 15 έως τις 17 Ιουλίου. Η Ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει για τη Σλοβακία στις 13 Ιουλίου και θα επιστρέψει πέντε ημέρες αργότερα (18/07), δηλαδή μετά το πέρας των αγώνων.

Για τις λεπτομέρειες της μετακίνησης οι ποδηλάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με τον Έφορο Εθνικών Ομάδων, Γιάννη Παπασταματάκη ή με τον ομοσπονδιακό προπονητή.

athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Σήμερα 01 Ιουλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Στην αυστριακή Λιντς Φρόσμπεργκ και η Φωτιάδου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics