Breaking News
09 Ιανουαρίου 2023

Από τον Ηρόδοτο στον ΠΑΟ Ρουφ ο Φράγκος

 

Ξεκίνησε η ενίσχυση για τον ΠΑΟ Ρουφ, με τον Μιχάλη Φράγκο ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ήταν στο Ηρόδοτο ν’ ανακοινώνεται από τον αθηναϊκό σύλλογο.

Ο Φράγκος αποτέλεσε μία από τις προσθήκες που έκανε η ομάδα της Αλικαρνασσού το καλοκαίρι, παίζοντας συνολικά σε έξι παιχνίδια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στον ΠΑΟ Ρουφ ο Μιχαήλ Φράγκος!

Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ ΑΘΗΝΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μιχαήλ Φράγκο, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ο Φράγκος γεννημένος στις 20/05/1990 ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θρασύβουλο Φυλής το καλοκαίρι του 2008 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε αρκετούς συλλόγους σε επίπεδο Β’ εθνικής, όπως οι: Διαγόρας Ρόδου, Πανηλειακός, Ρόδος, Φωκικός, ΠΑΣ Λαμία, ΓΣ Καλλιθέα και ΑΕΛ Καλλονής.

grigoris
Την αγωνιστική σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε εκ νέου με την ομάδα της Λαμίας, αυτή τη φορά στην Super League, πραγματοποιώντας 9 συμμετοχές.

Την επόμενη χρονιά (2018-19) αγωνίστηκε στην ομάδα του Βόλου, όπου είχε καθοριστική συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League και της ιστορικής ανόδου στην Α’ εθνική για τους θεσσαλούς.

Το 2020 έκανε το βήμα για το εξωτερικό αγωνιζόμενος στην Κύπρο με τη φανέλα της ΠΑΕΕΚ. Την σεζόν 2021-22 έπαιξε στην 4η κατηγορία της Γερμανίας με την ομάδα VfB AuerBach, κάνοντας γεμάτη αγωνιστικά χρονιά και πετυχαίνοντας μάλιστα 10 γκολ!

Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου άνηκε στην ομάδα του Ηρόδοτου, απ’ όπου έμεινε ελεύθερος λίγες ημέρες νωρίτερα.

Μιχαήλ, καλωσόρισες στον ΠΑΟ Ρουφ!

* Στη φωτογραφία ο Μ. Φράγκος δίνει τα χέρια με τον προπονητή μας Γιάννη Γκούμα.

 athlitiko.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο καιρός σήμερα 09/01/2023 [vid]

 

 

 

 

Σπουδαίο «διπλό» με σούπερ εμφάνιση και πρωταγωνιστή τον Ντίκο ο ΟΦΗ, 4-0 στο Αγρίνιο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics