Breaking News
16 Ιουνίου 2016

Την θετική απάντηση για φιλικό παιχνίδι το φθινόπωρο, σε ελληνικό έδαφος, έλαβε την Πέμπτη η ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 



Η πρωταθλήτρια Ευρώπης γνωστοποίησε εγγράφως πως αποδέχεται την πρόσκληση του «Δικεφάλου» για παρουσία της στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τεθεί απέναντί του στο κλειστό της Πυλαίας. 

Ο αγώνας συμφωνήθηκε να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, εντάσσεται στο πλαίσιο εορτασμού των 90 χρόνων ζωής του ΠΑΟΚ και φυσικά της προετοιμασίας αμφότερων των ομάδων για την καινούργια σεζόν. 

Υπενθυμίζεται πως οι διοικούντες την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ήταν το τελευταίο διάστημα σε συνεχή επικοινωνία με τους ιθύνοντες της ρωσικής ομάδας, ώστε να βρεθεί η απαιτούμενη φόρμουλα για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης. 

Καταλυτική σε όλη τη διαδικασία, για την επίτευξη της συμφωνίας, ήταν η ιδιαίτερη επαφή που είχε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Δημήτρης Ιτούδης, με τον πρόεδρο του «Δικεφάλου», Μπάνε Πρέλεβιτς.

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics