Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2016

Την πέμπτη θέση θα διεκδικήσει η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νέων ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Άλφεν της Ολλανδίας, καθώς νίκησε σήμερα 11-5 τους «οικοδεσπότες», σε αναμέτρηση για τις θέσεις 5-8 της διοργάνωσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο τέλος της πρώτης περιόδου (2-1), ωστόσο στη συνέχεια πάτησε... γκάζι και προηγήθηκε 7-2 στο ξεκίνημα του τρίτου οκταλέπτου, με αποτέλεσμα να «κλειδώσει» τη νίκη. Αυτή ήρθε με το τελικό 11-5 και το συγκρότημα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου θα αντιμετωπίσει αύριο (16:00) για τις θέσεις 5-6 την Κροατία, η οποία νίκησε την Ουγγαρία 13-12 στα πέναλτι (κανονική διάρκεια 9-9).
     Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την Ολλανδία): 2-1, 0-4, 2-3, 1-3.
     Τα γκολ της ελληνικής ομάδας πέτυχαν οι Γκιουβέτσης 3, Νικολαΐδης 3, Μασμανίδης, Γαρδίκας, Μουρατίδης, Τσαχειλίδης, Λιαπάκης.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics