Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
22 Δεκεμβρίου 2015

Την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου η Περιφέρεια Κρήτης βράβευσε τα Κρητικά Σωματεία και τους Κρήτες Πρωταθλητές για το 2015 στο ξενοδοχείο Ατλαντίς

Ανάμεσα στους συλλόγους ήταν και ο Α.Ο. ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ που βραβεύθηκε για την πρώτη Πανελλήνια θέση του αθλητή Κοντογιάννη Αλέξανδρου,ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του για την διεκδίκηση της συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2016. Το Δ.Σ του συλλόγου  ευχαριστεί θερμά την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ για την πολύ σημαντική αυτή βράβευση. 

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε η Περιφέρεια Κρήτης και ο κύριος Αρναουτάκης Σταύρος. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή τη βράβευση σε όλους όσους βρίσκονται πίσω από τη σωστή λειτουργία του συλλόγου(Δ.Σ.,προπονητές,αθλητές και γονείς)"δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοντογιάννης .

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics