Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2019

Για επιβεβλημένη ανάγκη να νικήσει η εθνική ομάδα μπάσκετ και τους δύο αγώνες που θα δώσει με τις ΗΠΑ (7/9) και Τσεχία (9/9) στον 11ο όμιλο της φάσης των «16» μίλησε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, μετά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας και την πρόκριση στη Β΄ Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ως 2η του 6ου ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είπε για τον MVP της νίκης επί των Νεοζηλανδών με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, Γιάννη Αντετοκούνμπο. «Πρέπει να προσέξουμε και την υγεία του Γιάννη με το χρόνο που παίζει. Σήμερα με το "small ball" που έπαιξε η Νέα Ζηλανδία, αγωνίστηκε παραπάνω χρόνο ο Γιάννης, κυρίως σε θέση 5, βρήκε χώρους και πήρε πολλές αποφάσεις. Απέναντι στις ΗΠΑ ξέρει πώς παίζουν και είναι ώρα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του». Ο Νικ Καλάθης έστειλε μήνυμα: «Εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν».  

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Νέας Ζηλανδίας, Πολ Χενάρι, δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του και χαρακτήρισε «φανταστική ομάδα» την εθνική Ελλάδας. «Δεν συμβαίνει κάθε μέρα να αντιμετωπίζεις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» τόνισε ο Τομ Αμπερκρόμπι...

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics