Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2019

«Με το δεξί» μπήκαν οι Ελληνίδες εκπρόσωποι της ρυθμικής γυμναστικής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μπακού (16-22 Σεπτεμβρίου), το οποίο δίνει και προκρίσεις για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο. Η πρεμιέρα τω αγώνων περιλάμβανε προγράμματα με μπάλα για την εθνική ομάδα του ατομικού.

 

Η Ελένη Κελαϊδίτη, που ενσαρκώνει τις ελληνικές προσδοκίες για διάκριση, συγκέντρωσε 19,200 βαθμούς στην μπάλα, κάνοντας το πρώτο βήμα για την είσοδο στην 24άδα του τελικού του σύνθετου ατομικού, μέσα από τον οποίο θα δοθούν 16 εισιτήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Μετά τη διεξαγωγή του πρώτου από τα τέσσερα σκέλη του προκριματικού, η 19χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται στην 22η θέση της προσωρινής κατάταξης του σύνθετου ατομικού, καθώς και στη 13η θέση της μέχρι στιγμής κατάταξης στο αγώνισμα της μπάλας.

Ιδιαίτερα ελπιδοφόρο εμφάνιση έκανε και η πρωτοεμφανιζόμενη στον θεσμό, 16χρονη Ιωάννα Μαγοπούλου, η οποία πήρε 18,350 βαθμούς με εξαιρετική εκτέλεση, επίδοση που τη φέρνει προς το παρόν 37η στο σύνθετο ατομικό και 18η στην μπάλα.

Ο προκριματικός του ατομικού συνεχίζεται σήμερα (Τρίτη 17/09, 09:00 - 16:00 ώρα Ελλάδας) με το δεύτερο σκέλος, όπου από ελληνικής πλευράς θα παρουσιάσουν τα προγράμματά τους στο στεφάνι η Ελένη Κελαϊδίτη και η 17χρονη Μαρία Δερβίση, αγωνιζόμενες στον πρωινό όμιλο (09:00 - 10:20).

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics