Breaking News
18 Σεπτεμβρίου 2019

Το Ρέθυμνο είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί κάτι νέο και καινοτόμο στο χώρο του αθλητισμού, το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2019.

 

Το ISOMAN presented by G-TRIMORE M.T. Rethymno είναι προ το πυλών τοποθετώντας την Κρήτη στο επίκεντρο των Multisports events

O Δήμος Ρεθύμνης, η Περιφέρεια Κρήτης -Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης και η TRIMORE - XTERRA Greece –ISOMAN Hellas συνδιοργανώνουν με τη στήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ μια ξεχωριστή αθλητική και ψυχαγωγική εμπειρία, εντάσσοντας το Ρέθυμνο στο TRIMORE Multisports TOUR.

Στην Κρήτη και στην ιστορική πόλη του Ρεθύμνου θα δώσουν ραντεβού, όχι μόνο η ελίτ των τριαθλητών αλλά και όσοι αγαπούν αυτό το ξεχωριστό άθλημα. Πολιτισμός, αθλητισμός και τουρισμός ανταμώνουν σε μια διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός αποκτώντας διεθνή χαρακτήρα.

Τριαθλητές, κολυμβητές, δρομείς και λάτρεις του αθλητισμού μαζί με τις οικογένειες τους θα ζήσουν μοναδικές στιγμές στον στίβο του Ρεθύμνου, βιώνοντας την ανεπανάληπτη γοητεία και φιλοξενία της Κρήτης μ’ έναν ξεχωριστό τρόπο.

Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τολμά και παρουσιάζει το ISOMAN presented by G, αυτό το ξεχωριστό σπορ για δεύτερη φορά μετά τη μοναδική Καστοριά, που ουσιαστικά ισοσκελίζει την χρονική προσπάθεια μεταξύ του κολυμπιού, της ποδηλασίας και του τρεξίματος, δίνοντας νέες προοπτικές και δυναμισμό στο Τρίαθλο της μιας ανάσας-όπως ονόμασαν οι νικητές του πρώτου ISOMAN presented by G στην Ελλάδα.H TRIMORE - XTERRA Greece –ISOMAN Hellas εκπρόσωπος του brand ISOMAN στην Ελλάδα, υπόσχεται δράση και εμπειρία στους τολμηρούς που θα διεκδικήσουν θέση στην εκκίνηση.

Iδανικός στίβος για συναρπαστικές στιγμές! Η πόλη στις επάλξεις!
Ο στόχος, η φιλοσοφία και το πρόγραμμα του ISOMAN presented by G – TRIMORE M.T. Rethymno παρουσιάστηκαν στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε από τους διοργανωτές στη Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρεθύμνου. Το παρών έδωσαν δημοσιογράφοι από όλα τα ΜΜΕ της Κρήτη, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, φορέων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων.

Την ευχή του να γίνει η διοργάνωση θεσμός εξέφρασε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γεώργιος Μαρινάκης.«Είναι χαρά και τιμή που η πόλη του Ρεθύμνου επιλέχθηκε από την TRIMORE για μια τέτοια διοργάνωση. Η άψογη συνεργασία μας είναι εγγύηση για την άρτια διεξαγωγή των αγώνων.Εύχομαι να γίνει θεσμός και να στηριχθεί από όλους τους πολίτες σε επίπεδο συμμετοχής αλλά και εθελοντισμού.»
Για την αγωνιστική δράση αλλά και την επιλογή του Ρεθύμνου μίλησε ο Race Director και επικεφαλής της TRIMORE - XTERRA Greece –ISOMAN Hellas, Κωστής Μητρόπαπας «Κάνουμε συλλογή των ωραιότερων πόλεων της Ελλάδος και ήρθε η ώρα της Κρήτης και του Ρεθύμνου!

Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε μπροστά σε ένα event που θα συναρπάσει με το αγωνιστικό του σκέλος, το πλούσιο ψυχαγωγικό του πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες και επίπεδα αθλητών αλλά κυρίως για το ξεχωριστό χρώμα και άρωμα Κρήτης με το οποίο θα γεμίσει τις βαλίτσες όσων επιλέξουν να το ζήσουν! Μας έχει κάνει ιδιαίτερα θετική εντύπωση η εξαιρετική κουλτούρα φιλοξενίας events αθλητικού τουρισμού απάντων στην Κρήτη, από το Δήμο και την Περιφέρεια που μας στηρίζουν, τις Αρχές που με απίστευτο τρόπο μας βοηθούν, τους επαγγελματίες τουρισμού που ανυπομονούν και τους πολίτες των οποίων το ενδιαφέρον τους μας συγκινεί. Καλούμε την πόλη να συνθέσει μια εκρηκτική κερκίδα στο πρώτο Τρίαθλο που εξολοκλήρου είναι εφικτό να έχει θεατές σε όλη του τη διάρκεια, να προσέλθει να λάβει μέρος με κάθε τρόπο και κυρίως φέρνοντας τα παιδιά να το ζήσουν και κυρίως, να γιγαντώσει ακόμη περισσότερο την εθελοντική ομάδα που πραγματοποιεί το eventμαζί μας!

Το Ρέθυμνο θα ενθουσιάσει, το ISOMAN presented by G θα αγαπηθεί ακόμη περισσότερο και το ραντεβού θα ανανεωθεί ακόμη πιο ψηλά!»

Στην εκκίνηση με μια ανάσα
Το Ρέθυμνο, θα αποτελέσει το δεύτερο σταθμό του ISOMAN presented by G, Sprint distance Triathlon Equalized στην Ελλάδα, ένα βήμα πριν τη δυναμική εισαγωγή του ISOMAN presented by G Quarter distance Triathlon Equalized, που έρχεται το 2020! Οι αθλητές που ανυπομονούν να ζήσουν τη ξεχωριστή εμπειρία στη θάλασσα και τις διαδρομές του Ρεθύμνου, θα διανύσουν 1,4k Κολύμπι, 12,3k Ποδήλατο και 5,3k τρέξιμο!

Καινοτομία της διοργάνωσης του Ρεθύμνου η ταυτόχρονη εκκίνηση και διεξαγωγή του ISOMAN presented by G-sprint distance με τοTriathlon Half Olympic (sprint) distance!

Τα αγωνίσματα στα οποία θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών, είναι:
- ISOMAN presented by G, Sprint distance Triathlon Equalized
- Triathlon Half Olympic
- Open Water Swimming (0,5k | 2,5k | 5k)
- City Running 5k
- Kids ISOMAN presented by G, Αναπτυξιακής απόστασης Triathlon Equalized
- Kids Open Water Swimming (100m | 200m)
- Lazer Run forKids

Παράλληλα, δραστηριότητες γεμάτες δυναμισμό και φαντασία από την TRIMORE-XTERRA Greece-ISOMAN Hellas, σε συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και φορείς θα εμπλουτίσουν το τριήμερο δίνοντας την ευκαιρία να βιώσει το αγωνιστικό πνεύμα όλη η οικογένεια.

- Ποδηλατική βραδυπορία και ελιγμοί για παιδιά
- Yoga για όλους
- Σκάκι σε παράλληλα γήπεδα
- SUP Experience
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics