Breaking News
30 Ιανουαρίου 2020

Καλή παρουσία από τον Έλληνα πρωταθλητή του επί κοντώ.

 

Την τρίτη θέση στο μίτινγκ που έγινε στο Κότμπους της Γερμανίας κατέλαβε ο Κώστας Φιλιππίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε στα 5,30 μ. και συνέχισε δίχως να χάσει άλμα στα 5,40 μ., 5,50 μ. και 5,60 μέτρα. Στη συνέχεια άφησε το 5,65 μ. για να περάσει με τη δεύτερη τα 5,70 μέτρα. Ο έμπειρος άλτης επέλεξε να μην σπαταλήσει δυνάμεις στα 5,75 μ., προκειμένου τον πήχη στα 5,80 μ, όσο και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες, όμως, δεν το ξεπέρασε.

Ο Φιλιππίδης έμεινε πίσω από τον Σαμ Κέντρικς (5,80 μ) και τον Μπεν Μπρόεντερς (Βέλγιο) που ανέβηκε πάνω από τα 5,75 μέτρα. Πλέον θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την Παρασκευή (31/1) στον δεύτερo αγώνα της σειράς Indoor Tour, στην Καρλσρούη.

Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics