Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
11 Φεβρουαρίου 2016

Το Σαββατοκύριακο 13-14 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία εφήβων-νεανίδων(έως 17 ετών)στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α. Γι ακόμα μία φορά ο σύλλογός μας πιστός στα ραντεβού του θα λάβει μέρος με 13 αθλητές αποδεικνύοντας τη σωστή δουλειά που πραγματοποιείται -ειδικά στις μικρές ηλικίες.

Στο ξίφος μονομαχίας θα συμμετάσχουν οι: 

Καραπιδάκης Ιωάννης

Τσακιράκης Θοδωρής

Ζερβάκης Κωνσταντίνος

Πανταζόγλου Νικόλαος

Πάσσαμ Φίλιππος

Χατζηπαππάς Πάρης

Σκουλάς Ανδρέας και Μελαμπιανάκη Ελένη 

Στη Σπάθη συμμετέχουν  : 

Μελισσείδης Αλέξανδρος

Πάσσαμ Ιάσονας

Καραπιδάκη Ανθή

Αρχαύλη Αθηνά και Ζερβάκη Γεωργία.

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν  τα ομαδικά όπου ο σύλλογός μας θα λάβει μέρος με αθλητές στο Ξίφος Μονομαχίας Εφήβων και στη Σπάθη Νεανίδων. Το Δ.Σ. εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές και θέλει να ευχαριστήσει τις ΑΝΕΚ LINES για την πολύτιμη βοήθεια στις μετακινήσεις των αθλητών και συνοδών.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics