Breaking News
17 Αυγούστου 2020

Ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος επέλεξε να συνεχίσει τους αγώνες του στη θερινή σεζόν κι έτσι τη Δευτέρα 17 Αυγούστου θα δώσει το «παρών» σε μίτινγκ στην πόλη Międzyzdroje της Πολωνίας.

 

Ο αθλητής του, Βασίλη Μεγαλοοικονόμου είναι σε καλή κατάσταση κάτι που φάνηκε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου ξεπέρασε τα 5,40 μ. και στη συνέχεια είχε καλές προσπάθειες στα 5,60 μέτρα και θέλει, πριν ολοκληρώσει την σεζόν να πετύχει επιδόσεις πάνω από τα 5,50 μέτρα.

Στο ίδιο μίτινγκ θα αγωνιστούν σπουδαία ονόματα του επί κοντώ, όπως οι παγκόσμιο πρωταθλητές Πιοτρ Λίσεκ και Πάβελ Βογιεκόβσκι. Ο Χρυσανθόπουλος έχει ατομικό ρεκόρ 5,50 μ., ενώ στη διάρκεια της σεζόν ξεπέρασε τα 5,40 μέτρα.
onsports.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics