Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Πανελλήνιο πίστας Α-Γ: Πρωταθλητής ο Λιβανός, εκπληκτικός τελικός στο κέιριν



Θάνος Σταθόπουλος by Θάνος Σταθόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Λιβανός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος στο κέιριν ανδρών, στην 3η και τελευταία ημέρα του πανελλήνιου πρωταθλήματος που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο (11-13/9).

Ο αθλητής του Π.Ο. Χανίων Τάλως βγήκε νικητής μετά από μια συγκλονιστική μάχη με τον Σωτήρη Μπρέτα. Ο Λιβανός έκανε την επίθεση λίγο πριν το καμπανάκι για το σπριντ, ξαφνιάζοντας αρχικά τον Μπρέτα, ο οποίος είχε κολλήσει στη ρόδα του Δημήτρη Βουκελάτου.

Ο Μπρέτας, ο οποίος ήταν εντυπωσιακός στον πρώτο γύρο εκτελώντας με τον καλύτερο τρόπο την εξαιρετική στρατηγική του, ξεκίνησε να καταδιώκει τον Λιβανό, με τον τελευταίο όμως να αντέχει μέχρι το τέλος περνώντας πρώτος τη γραμμή του τερματισμού.

Πίσω από τους Λιβανό και Μπρέτα τερμάτισε ο Δημήτρης Βουκελάτος (Π.Ο. Πατρών), κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Εκτός βάθρου βρέθηκε ο Γιάννης Καλογερόπουλος (Π.Ο. Πατρών), ενώ την πρώτη 6άδα συμπλήρωσαν οι Ανδρέας Καλαθενός (Γ.Σ. Διαγόρας) και Στέφανος Κλόκας (Π.Ο. Βόλος).

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας για τις θέσεις 7-12 με τον Βασίλη Μαυριγιαννάκη να κατακτά την πρώτη θέση και την 7η στη γενική.

Αποτελέσματα (Κέιριν)

1. Κωνσταντίνος Λιβανός (Π.Ο. Χανιών Τάλως)
2. Σωτήρης Μπρέτας (Π.Ο. Βόλος)
3. Δημητρης Βουκελάτος (Π.Ο. Πάτρων)
4. Γιάννης Καλογερόπουλος (Π.Ο. Πατρών)
5. Ανδρέας Καλαθενός (Γ.Σ. Διαγόρας)
6. Στέφανος Κλόκας (Π.Ο. Βόλος).
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics