Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2020

Με τη συμμετοχή των 22 από τους 30 κορυφαίους ιππείς στον αγώνα υπερπήδησης εμποδίων


Αγγελική Βύζικα by Αγγελική Βύζικα  
Global Champions Tour: Νικητής στο Φαλκενσβάαρντ ο Βατελέ
Ο Βέλγος Γκρέγκορι Βατελέ ήταν ο νικητής στο Grand Prix, του Global Champions Tour, σήμερα (Σάββατο, 12/9), στο Φαλκενσβάαρντ, της Ολλανδίας.
Ο αγώνας υπερπήδησης εμποδίων, αφορούσε τελικά, 12 ιππείς και όλα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Ο Γκρέγκορι Βατελέ και ο 12χρονος επιβήτορας του Nevado S ήταν περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον ολυμπιονίκη του 2012, στο ομαδικό Σκοτ Μπρας (Hello Jefferson). Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ολλανδός Μπαρτ Μπλες (Kriskras DV).
Οι αγώνες του Global Champions Tour επηρεάστηκαν πολύ από την πανδημία του κορονοϊού, καθώς σταμάτησε μετά τον πρώτο του γύρο, στις αρχές Μαρτίου, στην Ντόχα. Ο αγώνας στο Φαλκενσβάαρντ που διοργανώθηκε στις μόνιμες εγκαταστάσεις του Ολλανδού Γιαν Τοπς, δημιουργού της διοργάνωσης του GCT, ήταν ο πρώτος αγώνας πέντε αστέρων που διοργανώθηκε στην Ολλανδία, μετά την πανδημία του Covid-19. Στον αγώνα συμμετείχαν 22 από τους 30 καλύτερους ιππείς, στον κόσμο.
Οι τρεις πρώτοι του Grand Prix
1. Βατελέ (Βέλγιο), Nevado S, 0 βαθμούς ποινής, 44 “62
2. Μπρας (Μ. Βρετανία), Hello Jefferson, 0 β.π., 45 “72
3. Μπλες (Ολλανδία), Kriskras DV, 0 β.π., 48 “47
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics