Breaking News
04 Οκτωβρίου 2020

Ο Τζόναθαν Ρέι αναδείχθηκε νικητής στον αγώνα Superpole για το γαλλικό γύρο του παγκοσμίου πρωταθλήματος Superbike στο Μανί-Κουρ



Ο Βρετανός της Kawasaki, πρωτοπόρος στη βαθμολογία, ήταν σαφώς ανώτερος από τον ανταγωνισμό και πήρε νέα νίκη μετά από εκείνη στην ίδια πίστα περίπου 24 ώρες πριν. Ο Ρέι τερμάτισε μπροστά από τον ομόσταβλό του, Άλεξ Λόους και τον Ολλανδό Μίκαελ Φαν Ντερ Μαρκ.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλύτερες το πρωί στο Μανί-Κουρ καθώς μετά από μέρες η βροχή δεν είχε κάνει την εμφάνισή της και η πίστα ήταν σαφώς πιο στεγνή, όλα αυτά όμως μέχρι λίγα λεπτά πριν την εκκίνηση, όταν άρχισε να βρέχει ξανά. Ο Ρέι διαχειρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τις συνθήκες στον αγώνα των δέκα γύρων φτάνοντας τις 100 νίκες καριέρας. Ο Φαν Ντερ Μαρκ έπρεπε να δώσει σκληρή μάχη μέχρι το τέλος για να κρατηθεί σε θέση βάθρου, μπροστά από τον Σκοτ Ρέντινγκ, με τον Ολλανδό να επικρατεί στην τελευταία στροφή.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics