Breaking News
12 Οκτωβρίου 2020

Αυλαία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Bug


Διεξήχθη και φέτος το πανελλαδικής εμβέλειας πρωτάθλημα Λέιζερ Bug με διοργανωτή το N.O Βουρκαρίου Σαλαμίνας.

Δεκαπέντε ιστιοδρομίες στις κατηγορίες ανδρών και νεανίδων-κορασίδων πραγματοποιήθηκαν, με τους αθλητές και τις αθλήτριες να αφήνουν μεγάλες εντυπώσεις με τις αποδόσεις τους. Στην κατηγορία των ανδρών πρωταγωνίστησε ο Ν.Ο.Α Μάτι με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης να αποτελούν αδερφική υπόθεση. Στην κατηγορία των νεανίδων-κορασίδων υπήρχε πλουραρισμός με το Ν.Ο Καλαμακίου να παίρνει την πρωτιά.

Τα αποτελέσματα της διοργάνωσης
Μετά από έναν εντυπωσιακό αγώνα, με 6 ιστιοδρομίες και με τη συμμετοχή 30 σκαφών, νικητής αναδείχθηκε ο Α. Πετριανός του Ν.Α.Ο. Μάτι με 8 βαθμούς. Ακολούθησε ο Β. Πετριανός, από τον ίδιο όμιλο με 20 πόντους, ενώ τρίτος ήταν ο Ι. Μάρης του Ν.Ο. Ελευσίνας με 21 βαθμούς.

Όσον αφορά τη κατηγορία νεανίδων- κορασίδων, μετά από 7 ιστιοδρομίες και με 20 σκάφη να λαμβάνουν μέρος, η Ε. Κανδαράκη του Ν.Ο Καλμακίου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια με 20 βαθμούς. Στη κατάταξη ακολούθησαν οι Ε. Τσιασιώτη του Ν.Ο Αρτέμιδας Σπάτων με 26 πόντους και η Χ. Μένη του Ν.Ο. Βούλας με 30 βαθμούς.
sports3.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics