Breaking News
17 Οκτωβρίου 2020

Ενα απίστευτο τρίποντο του αμερικανού γκαρντ έδωσε μεγάλη νίκη στους «ερυθρόλευκους»



Ενα απίστευτο τρίποντο του Ααρον Χάρισον από τα εννέα μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο διχτάκι και τον Ολυμπιακό στα… ουράνια. Το 85-82 επί της Μακάμπι ήταν η δεύτερη νίκη των «ερυθρόλευκων» αυτή την εβδομάδα και ήδη βλέπουν ψηλά.

Η καλή εκκίνηση του Ολυμπιακού που τον έφερε στο 8-4 είχε απότομο τέλος. Οι «ερυθρόλευκοι» ξαφνικά κόλλησαν στην επίθεση, η Μακάμπι που είχε κίνηση και έβρισκε καλά σουτ έκανε σερί 10-0, προσπέρασε με 14-8 και στο δεκάλεπτο ήταν μπροστά με 22-15 έχοντας πάρει τον ρυθμό του αγώνα με τα μέτρα της.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το δεύτερο δεκάλεπτο ριζικά… ανανεωμένος, με Σπανούλη, Τζένκινς, Χάρισον, Πρίντεζη και Μάρτιν, είχε μεγαλύτερη ενέργεια, κίνηση και καλύτερες επιλογές, ο Σπανούλης έδινε λύσεις και ο Μάρτιν κέρδιζε μάχες και στο 15′ το σκορ έφτασε στο 31-26 με επί μέρους σκορ 16-4. Ο Ολυμπιακός είχε για μια ακόμα φορά πολλές λύσεις στην επίθεση, ο Χάρισον πήρε τη σκυτάλη και το 44-40 του ημιχρόνου ήταν ό,τι άξιζε ο Ολυμπιακός με την αισθητή του βελτίωση στο δεύτερο μισό του.

Τα τρίποντα του φουριόζου Βεζένκοφ έφεραν τον Ολυμπιακό στο +10, 54-44 στο 23′. H Μακάμπι ανακάτεψε την τράπουλα, προβλημάτισε τον Ολυμπιακό, ροκάνισε τη διαφορά και το 69-66 στο 30′ προμήνυε ντέρμπι για την τελική επικράτηση.

Ο επιθετικός οίστρος του Ουίλμπεκιν εμφανίζεται συχνά στις τελευταίες περιόδου, το ίδιο συνέβη και απόψε και νωρίς, στο 33′, έφερε το ματς στην ισοπαλία με 71-71. Οι δύο ομάδες… πιάστηκαν από το χέρι και συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι ένα ιδιοφυές καλάθι του Σπανούλη στο 38’300′ να φέρει τον Ολυμπιακό στο +3, 82-79. Χάθηκαν επιθέσεις εκατέρωθεν, ο Τζόουνς έχασε δύο βολές στα 11”, αλλά η μπάλα κατέληξε στον Ουίλμπεκιν και αυτός με τρίποντο… σπεσιαλιτέ ισοφάρισε σε 82-82 στα 7,6” μέχρι που… έδρασε ο Χάριοσν.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

O Βασίλης Σπανούλης έπιασε σήμερα άλλη μια κορυφή στην λαμπρή του καριέρα, αυτή των περισσότερων εύστοχων σουτ εντός πεδιάς στη διοργάνωση, ξεπερνώντας τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics