Breaking News
17 Οκτωβρίου 2020

Α1 Ανδρών (3η αγωνιστική): Τρίτη νίκησε σε ισάριθμους αγώνες και κορυφή η ομάδα του Μαχαίρα
Γιάννης Κορακής


Παλαιό Φάληρο – ΝΟ Χανίων 7-8: Μας έχουν… κουζουλάνει οι «κουμπάροι» απ’ τα Χανιά (pics)

Έχουν βαλθεί να μας… κουζουλάνουν οι λεβέντες από την Κρήτη. Ο ΝΟ Χανίων συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο φετινό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Παλαιού Φαλήρου, επί του οποίου επικράτησε με 8-7 και έκανε το 3 στα 3, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Χανιώτες αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους και με βασικό όπλο την άμυνα και επιθετικές λύσεις σε καθοριστικά σημεία, κατάφεραν να προηγηθούν με 6-4 και 8-6. Οι Φαληριώτες μείωσαν σε 8-7, είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν, αλλά την έχασαν στα τελευταία δευτερόλεπτα και η ομάδα του Μαχαίρα έφτασε στη μεγάλη νίκη.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 7-8

Οκτάλεπτα: 1-2, 3-3, 0-1, 3-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Χούπερ 1, Παπαδημητρίου, Κοτσάφτης, Ραμίρεζ 2, Δίπλαρος, Τσολακούδης, Αθυμαρίτης, Χαλυβόπουλος Ι., Λιαπάκης 3, Τσαχιλίδης 1, Γκαράνης, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης 1, Πολύζος, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Ουίλιαμς 1, Χαριτάκης 3, Μπογκντάνοβιτς 3, Αποστολάκης, Πίσσας, Μαζοκοπάκης Κουμής.

Διαιτητές: Μπιράκης, Κουρτίδης

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics