Breaking News
19 Οκτωβρίου 2020

Ολοκλήρωσε με εξαιρετικό τρόπο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο κολυμβητής του Παναθηναϊκού ΑμεΑ Θοδωρής Μωραϊτης στον πρώτο του επίσημο αγώνα.

 

* Κορυφαίες αποδόσεις στη Super League Interwetten! 21+

Ο αθλητής του «τριφυλλιού» έπεσε σήμερα στο τελευταίο αγώνισμα των 100μ. ελεύθερο στην κατηγορία S10 και στάθηκε και πάλι σε υψηλό επίπεδο. Ο Μωραϊτης ακολούθησε πιστά τον σχεδιασμό του προπονητή Παναγιώτη Παϊπέτη και τερμάτισε σε χρόνο 1.39.90 κάνοντας τον 8ο καλύτερο χρόνο.

Παρά την κούραση της χτεσινής ημέρας με τη συμμετοχή στα 50μ. ελεύθερο και τα 100μ. πρόσθιο ο Μωραϊτης άφησε τη στάμπα του στην πρώτη ιστορική συμμετοχή του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στην κολύμβηση.
GAZZETTA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics