Breaking News
22 Οκτωβρίου 2020

Στους αγώνες ιππικής αντοχής που διεξήχθησαν στο Κιλκίς


Τρεις αμαζόνες του ΙΟΚΙΛ αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι 2020 στο άθλημα της Ιππικής Αντοχής. Ο αγώνας του Κυπέλλου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή (18 Οκτωβρίου) στην ευρύτερη περιοχή του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, στο Κιλκίς.

Στην Κατηγορία Ενηλίκων η Βiκτώρια Σχοινά και ο Salamon Kalahar R αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι διανύοντας τη διαδρομή των 80χλμ. σε 6:38:49. Στην 2η θέση ήταν ο Σωτήρης Πατσιούρας επίσης του ΙΟΚΙΛ με τον Spirit, σε χρόνο 6:38:51.

Στην Κατηγορία Εφήβων Κυπελλούχος αναδείχθηκε η Φωτεινή Χωλίδου με την Aphroditi, που διένυσε την απόσταση των 60χλμ. σε 6:38:50, ενώ στην Κατηγορία Παίδων Κυπελλούχος ήταν η Λαμπριάννα Μασμανίδου με τον Francesco, που διένυσε τα 40χλμ. σε 5:19:30.

Στις υπόλοιπες κατηγορίες του αγώνα νικητές ήταν στην Κατηγορία Γ η Χριστίνα Τιρεκίδου με τον Azar του ΙΟΚΙΛ, στην Κατηγορία Δ η Εμμανουέλα Χατζηνικολάου με την Georgina του ΙΟΠΙ και στην Κατηγορία Ε ο Νικόλας Καραδημήτρης του ΙΟΠΙ με τον Liberty.

SPORTS3.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics