Breaking News
04 Νοεμβρίου 2020

Ο Ντάνιελ Ντόισερ πήρε τη νίκη στο τελευταίο Γκραν Πρι τεσσάρων αστέρων αυτή την σεζόν στο Γκριμό της Γαλλίας



Ο 39χρονος Ντάνιελ Ντόισερ πήρε τη νίκη στη νότια Γαλλία κερδίζοντας παράλληλα και το έπαθλο των 25.000 ευρώ. Η δεύτερη θέση πήγε στον Γάλλο Κέβιν Στάουτ και η τρίτη στον Ολλανδό Χάρι Σμόλντερς. Από τα τέλη Ιουνίου οι αθλητές αναμετρήθηκαν ξανά και ξανά κοντά στο Σεν Τροπέ εξαιτίας του κορονοϊού. Για 11 εβδομάδες οι ιππείς είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν με τα άλογά τους στο περίφημο Hubside με την σεζόν να ολοκληρώνεται με τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο Ντάνιελ Ντόισερ με το 12 ετών Tobago κατάφερε να φτάσει στη νίκη επικρατώντας συνολικά 45 ακόμη συνδυασμών. Μόλις οκτώ συνδυασμοί κατάφεραν να πετύχουν την άπταιστη διαδρομή και να περάσουν στο jump-off. Από αυτούς οι έξι είχαν άπταιστη διαδρομή και στον τελικό γύρο με τον Ντάνιελ Ντόισερ να αποδεικνύεται και ταχύτερος με επίδοση 38,3 δευτερολέπτων. Ο Κέβιν Στάουτ ακολούθησε με το Viking de la Rousserie σταματώντας το χρονόμετρο στα 39,06 δευτερόλεπτα ενώ ο Σμόλντερς με το Dolinn είχε επίδοση 39,17.

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics