Breaking News
05 Νοεμβρίου 2020

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2016 Κατερίνα Στεφανίδη απάντησε στον Νίικο Χαρδαλιά πως το λουκέτο στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι για 4 και όχι για 1 μήνα!

 

Ο Νίκος Χαρδαλιάς δήλωσε την Τρίτη ότι δεν θα χαθεί ο ερασιτεχνικός αθλητισμός εάν δεν υπάρχει δράση για ένα μήνα λόγω του κορονοϊού.

Η δήλωση αυτή εξόργισε πολλούς αθλητές και προπονητές που ζουν από τον αθλητισμό και δεν έχουν άλλα έσοδα αλλά η Κατερίνα Στεφανίδη είναι εκείνη που σήκωσε το γάντι και απάντησε στον υφυπουργό προσταστίας του Πολίτη, Νίκο Χαρδαλιά.

Με tweet έβαλε τα πράγματα στη θέση τους: «Γρίφος. Μόνο το 2% του πληθυσμού της χώρας θα καταφέρει να βρει τη λύση. Αν Μάρτιος + Απρίλιος + Μάιος + Νοέμβριος = 1 μήνας. Τότε πόσους μήνες έχει ο χρόνος».

Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει ότι είχαμε λουκέτο και την Άνοιξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό στην Ελλάδα και κάποια πρωταθλήματα δεν ολοκληρώθηκαν καν...

H Κατερίνα Στεφανίδη ποτέ δεν ... μασάει τα λόγια της. μασάει τα λόγια της.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics