Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2020

Πώς θα είναι αυτή η Κυριακή για κάθε ζώδιο; Τι προβλέπουν οι πλανήτες;

Από τον Κωνσταντίνο Ντότα

 

Η ανάγκη να κάνετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά θα είναι έντονη

Κριός

Σήμερα, οι πολλές σκέψεις δεν φέρνουν θετικά αποτελέσματα. Απεναντίας, αφεθείτε στην ροή και τις εμπνεύσεις σας.

Ταύρος

Η οικογένεια ή/και η ιδιωτική σας ζωή ζητά την προσοχή σας. Οι υπερβολικές ευθύνες μπορεί να σας απομακρύνουν από ανθρώπους που έχετε στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Η επικοινωνία είναι καλή και μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα καρδιάς. Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων γύρω σας.

Καρκίνος

Η σταθερότητα και η ανταμοιβή έρχονται με κάποιον τρόπο. Σήμερα εστιάστε σε ό,τι είναι πολύτιμο για εσάς.

Λέων

Οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι η καλύτερη διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε σήμερα μέσω της επικοινωνίας. Ξεκουράστε το μυαλό σας από σκέψεις.

Παρθένος

Το μοίρασμα όμορφων στιγμών με τον άνθρωπο που έχετε κοντά σας σήμερα είναι αξία ανεκτίμητη. Μια προσπάθεια δείχνει να ολοκληρώνεται.

Ζυγός

Ευκαιρία δίνεται σήμερα σε ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί και θέλετε να ολοκληρώσετε ή να κλείσετε με κάποιον τρόπο. Καλή, επίσης, ημέρα και για την αισθηματική σας ζωή.

Σκορπιός

Η αποφασιστικότητά σας είναι ισχυρή, αλλά δεν είναι σίγουρο πως μπορείτε να δράσετε όπως επιθυμείτε, λαμβάνοντας υπόψη και τα εξωτερικά δεδομένα. Κρατήστε την αυτοπεποίθησή σας ψηλά.

Τοξότης

Η αισιοδοξία σας σώζει την ημέρα. Αντιμετωπίστε τις προκλήσεις με χιούμορ και αφήστε τον νου σας να σας ταξιδέψει.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να είστε περισσότερο εκδηλωτική/ός, κάνοντας μια ενέργεια που σχετίζεται με άλλους ανθρώπους. Καλή ημέρα να αφήσετε την καρδιά σας να μιλήσει.

Υδροχόος

Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη και παρά τις εξωτερικές συνθήκες, είναι σίγουρο πως θα βρείτε τρόπο να έρθετε κοντά με ανθρώπους ή με κάτι το οποίο επιθυμείτε πολύ.

Ιχθύες

Μην δίνετε σημασία σε μικρά πράγματα και λεπτομέρειες σήμερα. Κοιτάξτε την γενικότερη εικόνα και απελευθερώστε το μυαλό σας από περιττές σκέψεις.

Πηγή: portraits.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics