Breaking News
07 Δεκεμβρίου 2020

 

Προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και online τουρνουά διοργανώνει το τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ.

Το τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ δεν… εγκαταλείπει τους μαθητές του και διοργανώνει δραστηριότητες μέσω διαδικτύου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Ερασιτεχνικής:

«Το Τμήμα Σκάκι της ΑΕΚ, όπως άλλωστε προβλέπεται από τις τελευταίες οδηγίες της πολιτείας, έχει αναστείλει όλες τις σκακιστικές του δραστηριότητες που λάμβαναν χώρα στο εντευκτήριο του Συλλόγου μας. Όλες οι δραστηριότητες συνεχίζονται αποκλειστικά διαδικτυακά.

Έτσι, συμπληρωματικά των 3 τμημάτων δημιουργικής απασχόλησης που έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβριο, προστίθεται και ένα τέταρτο, αυτό των προχωρημένων Ενηλίκων, κάθε Δευτέρα 19:00-21:00 το απόγευμα.

Τα τμήματα στο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης έχουν ως εξής:

Δευτέρα 19:00 – 20:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ανηλίκων
Δευτέρα 19:00 – 21:00 – Τμήμα Προχωρημένων Ενηλίκων
Τετάρτη 21:00 – 22:00 – Τμήμα Ενηλίκων
Σάββατο 13:00 – 14:00 – Τμήμα Αρχαρίων Ανηλίκων

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Πέραν όλων των παραπάνω, θα συνεχίσουμε με τουρνουά μέσω διαδικτύου από την πλατφόρμα lichess.org, όπου μπορείτε να φτιάξετε όλοι λογαριασμό δωρεάν και να παίξετε σκάκι. Την ομάδα μας θα την βρείτε στην διεύθυνση https://lichess.org/team/aek.

Ευχόμαστε όλο αυτό να περάσει γρήγορα και όσο το δυνατόν ανώδυνα και με μια ευχή ότι όλοι θα είμαστε εδώ όταν τελειώσει η καραντίνα για να απολαύσουμε και πάλι το αγαπημένο μας άθλημα από κοντά».

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics