Breaking News
31 Ιανουαρίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Κωνσταντίνος Ντότας



Σήμερα χρειάζεται σύνεση και προσοχή στις δράσεις σας.

Κριός

Καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με καθημερινά πράγματα αλλά θα πρέπει να σταθείτε στις λεπτομέρειες και στα ψιλά γράμματα.

Ταύρος

Καλό θα ήταν σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο σε κάτι το οποίο είναι σημαντικό για εσάς και σας φέρνει χαρά με την ολοκλήρωσή του. Σταθείτε στις λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Κάποια πράγματα είναι πολύ σημαντικά να αφιερώσετε χρόνο σήμερα κυρίως σε θέματα σπιτιού και ιδιωτικής ζωής. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Καρκίνος

Η επικοινωνία σήμερα δεν θα είναι εύκολη. Προσοχή στα μηνύματα που θέλετε να περάσετε καθώς και ότι λαμβάνετε από τους άλλους. Θα πρέπει όλα να είναι κατανοητά.

Λέων

Δεν είναι καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και γενικότερα για πράγματα τα οποία έχουν σημαντική αξία για εσάς. Προχωρήστε με σύνεση.

Παρθένος

Σήμερα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσφέρετε την φροντίδα και την βοήθεια σε ανθρώπους που την έχουν ανάγκη. Μέσα από τις συγκεκριμένες ενέργειες θα πάρετε ικανοποίηση και χαρά.

Ζυγός

Δύσκολη ημέρα για πολλές σύνθετες έννοιες και δράσεις. Απλοποιήστε όσο είναι δυνατόν τα πράγματα και κυρίως τις σκέψεις και τις ιδέες σας πριν τις μεταφέρετε στους άλλους.

Σκορπιός

Σήμερα είστε σταθερή/ός στις δράσεις σας αλλά εάν χρειαστεί θα πρέπει με ευελιξία να μετακινηθείτε. Η ακαμψία θα μπλοκάρει την κατάσταση.

Τοξότης

Επαγγελματικά θέματα μπορεί να κινητοποιηθούν σήμερα αλλά δεν είναι καλή ημέρα για σημαντικές δράσεις, ούτε για τελικές αποφάσεις.

Αιγόκερως

Αφήστε το μυαλό σας να ταξιδέψει σήμερα και επωφεληθείτε από τις εμπνεύσεις που μπορεί να έρθουν. Ωστόσο τρεις μετράτε και μια κόβετε.

Υδροχόος

Δύσκολη ημέρα για περίπλοκες καταστάσεις και εσείς καλό θα ήταν να μην μπείτε σε σύνθετες έννοιες σήμερα. Κινηθείτε επιφανειακά και ευέλικτα.

Ιχθύες

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σήμερα μπορεί να μην προχωρήσουν όπως θα θέλατε. Με προσοχή και σύνεση τα βήματά σας.

PORTRAITS.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μοντεβίλ: Η Μπελιμπασάκη είναι και πάλι εδώ!

Ο καιρός σήμερα 31/01/2021

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics