Breaking News
06 Φεβρουαρίου 2021

Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα
Στεφανία Παπαδημητρίου


Ζώδια 06/02/2021: Η αστρολογική πρόβλεψη από τον Κωνσταντίνο Ντότα

Κριός

Σήμερα τίποτα δεν σας κρατά σε ηρεμία. Η παρορμητικότητά σας είναι έντονη αλλά καλό θα ήταν να είστε προσεκτική/ός.

Ταύρος

Σήμερα νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό και να βγείτε από τα τετριμμένα. Ασχοληθείτε με κάτι που θα ταξιδέψει το μυαλό σας.

Δίδυμοι

Άνθρωποι είναι κοντά σας υποστηρικτικά και δεν αποκλείεται να έρθει μια ιδέα από εκεί που δεν το περιμένετε σχετικά με κάτι που έχετε στο μυαλό σας.

Καρκίνος

Οι συνεργασίες είναι μια δύσκολη υπόθεση αυτή την στιγμή γιαυτό θα πρέπει να κάνετε ότι είναι καλύτερο για εσάς, ανεξάρτητα τις επιθυμίες των ανθρώπων γύρω σας.

Λέων

Απελευθερωτικές τάσεις έχει η σημερινή ημέρα γιαυτό καλό θα είναι να προσέξετε την επικοινωνία με τους ανθρώπους που νοιάζεστε και θέλετε να έχετε κοντά σας.

Παρθένος

Η ανάγκη να κάνετε κάτι διαφορετικό σήμερα θα είναι έντονη. Ασχοληθείτε με οτιδήποτε μπορεί να σας βγάλει από την ρουτίνα και θα φέρει μια αίσθηση ανανέωσης.

Ζυγός

Σήμερα μπορεί να έρθει ανανέωση σε κάτι που σας ενδιαφέρει. Ασχοληθείτε με εκείνο το οποίο έχει επεκτατική τάση και θα σας φέρει ταυτόχρονα ευχαρίστηση.

Σκορπιός

Η επικοινωνία σήμερα είναι εκτός ορίων. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να βάλετε εσείς το πλαίσιο ή να καθοδηγήσετε μια συζήτηση προς εκεί που θέλετε κυρίως σε θέματα που σας απασχολούν άμεσα.

Τοξότης

Σήμερα μπορείτε να φέρετε εσείς την αλλαγή σε κάτι που σας ενδιαφέρει και σχετίζεται με το άμεσό σας περιβάλλον. Εάν έρθουν ξαφνικές ειδήσεις καλό θα ήταν να τις επεξεργαστείτε κατά περίπτωση.

Αιγόκερως

Η ανταμοιβή σήμερα έρχεται μόνο εάν ασχοληθείτε με κάτι που αφορά εσάς προσωπικά. Δώστε προσοχή σε οικονομικά ζητήματα.

Υδροχόος

Καλή στιγμή για ενέργειες οι οποίες θα βοηθήσουν στην εικόνα και προβολή των ικανοτήτων σας. Προσανατολιστείτε προς αυτόν τον τομέα σήμερα.

Ιχθύες

Ανατροπές μπορεί να έχει το σημερινό σας πρόγραμμα. Με ηρεμία και ευελιξία προσαρμοστείτε κατά περίπτωση.
portraits.gr

Δίαθλο: Δύο χάλκινα η Χαραλαμπίδου

Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο θρύλος, το ίνδαλμα, ο πρωταθλητής (vid)Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2021

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics